Samen nieuwe mogelijkheden ontdekken

Al vanaf de middelbare school heb ik een passie voor het verbeteren van processen. En dan met name hoe digitalisering hierbij kan ondersteunen, zodat we ons kunnen focussen op dingen die we leuk vinden en waar we goed in zijn. Met plezier naar je werk gaan, is voor mij heel belangrijk.

Ik ben een echte teamspeler. In het werk, maar ook daarbuiten. Daarom heb ik ook een grote liefde voor het voetbal. Hard werken voor elkaar en plezier maken, zodat we er samen het maximale uithalen, de overwinning. Dat maakt dit spelletje zo mooi.

Begin 2021 kocht ik samen met mijn vriendin onze eerste woning. We hebben deze, met ondersteuning van familie en vrienden, van A tot Z helemaal zelf verbouwd. Hiervoor hebben we ons eigen ontwerp gemaakt. Ondanks een aantal tegenslagen, hebben we de verbouwing in beperkt beschikbare tijd tot een goed einde gebracht. Dat maakt me trots.

Natuurlijk is er naast dit harde werken ook tijd voor ontspanning, met vrienden bijvoorbeeld. Maar ook lekker de natuur in en dingen van de wereld zien. Hierbij blijf ik nooit op de gebaande paden, maar zoek juist naar nieuwe wegen, nieuwe mogelijkheden. En toch kom ik nooit beren tegen op de weg maar vind altijd weer een uitweg.